Weboldalkészítés, jármű és épületdekoráció, grafikai munkák, reklámanyagok, logó és arculattervezés, számítógép szervíz, nyomtatványok, ajándéktárgyak

SZOLGÁLTATÁSAINK

FŐOLDAL  /  SZOLGÁLTATÁSAINK

"A Te weboldalad, reklámod, grafikáid, irodád, számítógéped, ötleteid. A Te stílusod. Mert nekünk Te vagy a fontos!"

WEBOLDALKÉSZÍTÉS

Spyweb - A Te weboldalad - Weboldal

A Te Weboldalad

Weboldal a tervezéstől a megvalósításig. Legyen az egyszerű (statikus) HTML weboldal, vagy összetett (dinamikus) PHP és MySQL adatbázis alapú website, nincs más dolgod, mint megálmodni leendő weboldalad, mi pedig elkészítjük azt. Ha már van weboldalad, de változtatnál rajta, vagy megújítanád akkor is fordulhatsz hozzánk bizalommal. Vállaljuk már működő website-ok átalakítását, de akár teljes újraírását is. A website domain név és tárhely ügyintézésében is segítünk. (tárhely, domain regisztráció, átregisztráció, költöztetés ).

Webdizájn / Weboldal készítés

Weboldalak látványtervének (design) elkészítése. Új weboldalak készítése, vagy már meglévő weboldalak teljes újraírása, redesignolása.

Számtalan lehetőség

Statikus (HTML), dinamikus (PHP), adatbázis (MySQL) alapú oldalak, front end, back end, egyoldalas (one page) kialakítás, bemutatkozó oldal, webshop, landing oldal, egyéb web-es megoldások stb.

Reszponzív megjelenés

Responsive, eszközfüggetlen kialakítás, hogy a weboldalad minden eszközön (Asztali számítógép (PC), Laptop, Notebook, Tablet, Mobiltelefon) jól nézzen ki és ami a legfontosabb: használható legyen.

Felügyelet / Karbantartás

Egy weboldalt elkészülte után sem szabad “magára hagyni”. További felügyeletet igényel. Ezalatt azt értük, hogy folyamatosan monitorozzuk a website-od, hogy az megfeleljen az aktuális web-es szabványoknak. Hogyan és hol jelenik meg a keresőkben (keresőoptimalizálás, Search Engine Optimalization, azaz SEO). Igény esetén a további tartalomfeltöltésben is segítünk (javítások, módosítások, kiegészítések).

REKLÁM

Spyweb - A Te weboldalad - Reklám

A Te Reklámod

Vállalkozásodnak nincs még arculata, vagy van, de megújítanád? Mi szivesen segítünk! Elkészítjük céged arculattervét, logóját a mai trendeknek megfelelően, figyelembe véve az elképzeléseid és kívánságaid.

Logó, arculattervezés

Logó, arculattervezés

Reklámanyagok tervezése, kivitelezése

Névjegykártya, reklámtábla, molinó, vászonnyomat (vakkeretes is ), vinyl (3d) nyomtatás, vágás applikálás, roll-up, strandzászló, belátásgátló fólia.

GRAFIKA

Spyweb - A Te weboldalad - Grafika

A Te Grafikáid

Megtervezzük és kivitelezzük az általad megálmodott grafikát, bármire ami gurul, úszik, repül, vagy akár csak egy helyben áll.

jármű és épületdekor

Jármű és épület fóliázás, fóliadekor készítés

Grafika

Szórólap, meghívó, étlap, itallap, poszter, flyer, óriásplakát, feliratok, biztonsági jelek, munkavédelmi és egyéb táblák.

Esküvői dekoráció

rendszámtábla, ültetőkártya, meghívó, irányítótábla, menü kártya, egyedi boroscimke

IRODA-MÉDIA

Spyweb - A Te weboldalad - Iroda

A Te Irodád

Digitális videó és hanganyagaid segítünk megszerkeszteni.

Nyomtatványkezelés

Nyomtatás, fénymásolás, scannelés, iratlefűzés

Média

videó-, hang vágás, szerkesztés

SZÁMÍTÓGÉP

Spyweb - A Te weboldalad - Számítógép

A Te Számítógéped

Elromlott a számítógéped, vagy csak nem indul el esetleg lelassult és nem tudsz mit kezdeni vele? Hívj minket bizalommal!

Szervíz

Számítógépek (PC, notebbok, laptop) szervízelése, javítása, karbantartása. Külső-, belső tiszttítás, CPU újrapasztázás

Távfelügyelet

Távfelügyelet, távsegítség

Vírusírtás, adatmentés

Vírusírtás adatmentés

AJÁNDÉKTÁRGYAK

Spyweb - A Te weboldalad - Ajándéktárgyak

A Te Ötleteid

Ajándékoznál, de nem tudod mit, vagy van már ötleted, de nem tudod hogyan valósítsd meg? Állunk rendelkezésedre!

Ajándéktárgyak

Pólók, bögrék, gravírozott tollak stb.

Táblák

Névtábla, utcatábla, házszám

Weboldalkészítés, jármű és épületdekoráció, grafikai munkák, reklámanyagok, logó és arculattervezés, számítógép szervíz, nyomtatványok, ajándéktárgyak

KAPCSOLAT

Kövess minket a Facebook-on is: facebook.com/SpyWeb.Design
Weboldalkészítés, jármű és épületdekoráció, grafikai munkák, reklámanyagok, logó és arculattervezés, számítógép szervíz, nyomtatványok, ajándéktárgyak
Elérhetőségeink

Cím
2315
Szigethalom
Telefon
+36 (70) 3689576
+36 (20) 4679849