Weboldalkészítés, jármű és épületdekoráció, grafikai munkák, reklámanyagok, logó és arculattervezés, számítógép szervíz, nyomtatványok, ajándéktárgyak

TUDÁSBÁZIS

FŐOLDAL  /  TUDÁSBÁZIS

Érdekel hogyan zajlik egy fóliázás? Valahol hallottad már azt a kifejezést, hogy kasírozás,  de nem tudod mi is az? Lépj be a kulisszák mögé és lesd meg hogyan is dolgozunk mi!

WEBOLDAL

WEBOLDALKÉSZÍTÉS

Legyen az egyszerű (statikus) HTML weboldal, vagy összetett (dinamikus) PHP és MySQL adatbázis alapú website, őnnek nincs más dolga, mint megálmodni leendő weboldalát, mi pedig elkészítjük azt.
A folyamat a honlap tervezésével kezdődik. Megrendelőink ötleteit, kívánságait figyelembe véve egyszerre több látványtervet (design) is készítünk. A megfelelő design kiválasztása után megkezdődik a programozás.
Így kel életre a grafika, ami eddig csak terv volt, az kipróbálható weblappá változik, ez a tesztelés folyamata. A programozás során a legmodernebb technológiákat (PHP, MySQL, JavaScript, jQuery) figyelembe véve szabványos (valid) kóddal dolgozunk, hogy a kész weboldal megfeleljen a modern szabványok követelményeinek(W3C), ezáltal bármilyen platformon elérhető legyen bárki számára, bárhol, bármelyik böngészőben (IE, Edge, Chrome, Firefox, Opera, Safari) akár asztali PC-n, notebook-on, telefonon és tableten is egyaránt.
A website kódolása-tesztelése közben a keresőoptimalizálásra (Search Engine Optimalization) is nagy gondot fordítunk, hogy a legnépszerűbb keresőmotor, a Google is lássa weboldalát és a találati listán kedvezőbb helyezést érjen el, ezáltal is több látogatóra tehet szert.
Ez nem csak akkor fontos, ha vállalkozása webáruházát (webshop) akarja népszerűsíteni, ha csak egy egyszerű blogot, fórumot indit akkor is lényeges szempont, hogy az minél több ember számára elérhető legyen.
A kész, működő weboldal “átadása” után a munka még nem ér véget, szükség van a weblapok időközönkénti karbantartására felügyeletére is. (Tartalom feltöltés, módosítás, keresőmotor találati lista ellenőrzés ).

Ha már van weboldala, de változtatna rajta, vagy megújítaná akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Vállaljuk már működő website-ok átalakítását, de akár teljes újraírását is.

A website domain név és tárhely ügyintézésében is segítünk. (tárhely, domain regisztráció, átregisztráció, költöztetés )

REKLÁM

VINYL, FÓLIA

Felhasználható padlóra, kirakat dekorációra, járművekre, üvegre, stb. Fontos, hogy a fóliák két nagy részre vannak osztva. A beltéri és a kültéri fóliákra. Természetesen a kültéri fóliák sokkal ellenállóbbak az UV sugárzással, hőmérsékletváltozásokkal szemben. Általában minden fóliából létezik fényes és matt színű is. A fóliák felületét el lehet látni egy védőréteggel ami UV álló laminálás. A vinyl dekoráció készülhet nyomtatott, vagy vágott anyagból. A nyomtatott vinyl a nyomdai színskálát is hordozhatja magán, míg a vágott fóliát színenként kell vágni, majd applikáló fóliával kell ellátni a pontos felhelyezés érdekében. A OWV (One Way Vision) fóliák szintén nyomtathatóak, vághatóak, de olyan helyeken szokás használni, ahol szerepe van a részleges belátásgátlásnak is. Zárt tehetautók üvegein, stb. Fontos tulajdonsága, hogy a nyomtatott felületének irányából (bizonyos fényviszonyok erejéig) nem átlátható, de az ellenkező oldalról igen.

REKLÁM

PONYVA, MOLINÓ

A legáltalánosab a ponyva anyag, mely elsősorban a nagyformátumú nyomtatás kedvelt alapanyaga. 
Beltéren és kültéren egyaránt használható, időálló anyag.
A ponyvák közötti minőségi különbséget a szálak száma és szövése határozza meg, így megkülönböztethetünk nehezebb, vastagabb, sűrűbb szövésű anyagokat. A nehezebb, sűrűbb szövésűek jellemzően a teherautók vagy sátrak ponyvája.
A vékonyabb és lágyabb ponyvákat általában reklámeszközként használatosak.
Bújtatózás:
A ponyva széle visszahajtásra kerül. Ezt követően ragasztás, majd varrás vagy hegesztés következik, ahol a bujtató meghatározott átmérője megmarad. Akár ezen keresztül is megfeszíthető a ponyva.
Ringlizés:
A ponyva, molinó anyagába fémgyűrűk kerülnek, melyeken keresztül a ponyva kifeszíthető A ringlik többféle átmérővel és többféle színben elérhetőek.

REKLÁM

KASÍROZÁS

Olyan folyamat, amikor a nyomtatott anyagot (posztert, fényképet, plakátot, fóliát, stb.) teljes felületében, gyűrődés nélkül ráragasztunk egy szilárd, egyenletes felületű hordozóanyagra (kömacell, kömaprint, kömadur, plexi, lemez, stb.).

Weboldalkészítés, jármű és épületdekoráció, grafikai munkák, reklámanyagok, logó és arculattervezés, számítógép szervíz, nyomtatványok, ajándéktárgyak

KAPCSOLAT

Kövess minket a Facebook-on is: facebook.com/SpyWeb.Design
Weboldalkészítés, jármű és épületdekoráció, grafikai munkák, reklámanyagok, logó és arculattervezés, számítógép szervíz, nyomtatványok, ajándéktárgyak
Elérhetőségeink

Cím
2315
Szigethalom
Telefon
+36 (70) 3689576
+36 (20) 4679849